Tuesday, January 20, 2009

3 Minggu di Bikar 2000


Abi.
Tak dapatlah minum kopi sedap lagi.


Ummi.
Tak dapatlah makan puding carrot lagi.

Along.
Tak dapatlah cubit pipi lagi.

Adik.
Tido...


Famili.
Mak tok kata kena balik lima beranak. Ni tak cukup lagi ni.

Kami.
Abe Min pun dah balik. Tempat aku menumpang waktu mula-mula jijak di sini dulu.

Shidi.
Mursyidi pun, sekelas aku. Balik jugak.

Tinggal dulu...


6 comments:

wear said...

oh..syidi dh balik.
cepat lah blik ma.

anak cikgu rozi said...

aaaa~~ fateh!!!

[nanes2 sambil lap air mata]

machonye diye nk balik mesia ni


mak kata kene balik 5 beranak? haha sorg lagi dalam perut kowt~:p

anak nah said...

Fateh pakai baju Bakkar kat dalam. Kenangan Mesir tu~

Ah! Dalam perut? Muhaimin tak sound aku...

Effy Saiful said...

gmbr fateh plg atas tu, kalo tgk dari blkg mcm sincan plak..haha

muhammad nazrul syazwan bin kamarul ariffin said...

gambar2 dlm post kalini sume gune flash [ade 1 je yg tak gune flash - gambar abi dan fateh pegang tgn]

so,konklusinye,saye rs mesti ade byk lg gambar yg dipukul tp tak dpt diupload sbb blur akibat gambar2 tersebut dipukul tak guna flash..maka sile tggikan ISO kamera anda utk mengambil gambar tak blur tanpa menggunakan flash. kerana gambar dgn efek flash kadang2 kurang memuaskan..

[mandai2 je ko ni wrq..ai..sepak kang]

anak nah said...

[aku tak sekejam waruk sepak2 org cuma sesekali sekeh saja]

Iso yang tinggi menaikkan noise dan memakan bateri...