Monday, January 12, 2009

Dereem Bark

Oh! Tengoklah muka masing-masing. Muhammad dengan Izwan dah jadi Super Saiya.

Mulut Faiz muncung dan Suib dah bersedia untuk muntah. Naik Spin Top, organ-organ semua turun ke buntut.

Naik Enterprise, pelik kenapa yang bernombor 13 dikosongkan. Superstitious?

Izwan kata tak apa, biar dia naik.

Tapi last-last Hamdan yang naik...

Bila hari dah nak gelap, kami ke Kyoto. Naik Family Coaster yang brek dia kuat nak mampus.

Kemudian terus ke Athens, tengok orang main bumper car dalam Parthenon.

Bila dah nak maghrib, Muhammad dengan Suib nak pulak cuba-cuba kekuatan. Tapi nampaknya lebih bergantung kepada teknik. Tapi bila tengok lama-lama, bergantung kepada nasib saja.

Lepas maghrib, naiklah kereta lembab keliling taman. Alang-alang free dan tak ramai orang macam dekat bumper car.

Sebelum naik benda alah yang paling jahat dekat situ...

6 comments:

Kalam Puncak said...

x leh tahan tul tgk awan n langit dia..
memukau..

ops..forgot to mention.
masya-Allah

Jackster® said...

salam alayk..

x prasan lak dream bark se'smart' ni, btol la org ckp, nk tgk gmbar bes kne tgk tangan yg 'pukul'.. hehe bes2 =)

anak nah said...

Masya Allah, langit haritu memang mengancam.

anak cikgu rozi said...

sblom naik mendalah yg paling 'jahat' tuh hape?


adekah solero ataupon roller coaster?

hmm..better naik mendalah tu akhir skali..kalo x sumpah x naik mende lain dah

anak cikgu rozi said...

eh silap2..bkn nk cakap solero..discovery yg paling jahat senarnye..

Jackster® said...

x baek sumpah2