Wednesday, July 01, 2009

Urut Tradisional Untuk Lelaki

Sama Tapi Tak Serupa

Urut Tradisional Untuk Lelaki
Dari Warisan Yang Tertua Dengan Izin Allah
Jangan Tunggu Hingga terlewat!
Tabib Haji Yahya Abdul Hadi

Urut Tradisional Untuk Lelaki
Dari Warisan Yang Tertua Dengan Izin Allah
Jangan Tunggu Hingga terlewat!
Tabib Haji Najib Abdul Razak
-------

"Aku Adam, engkau Hawa, aku hendak hak aku balik".



10 comments:

bebaskann said...

*gelak guling2* melihat muka2 tabib tersohor itu..

ahmad sobri said...

Tak paham @_@

Amermeftah said...

ah sob, kalo ko perasan tabib yahya ni byk iklan dia dlm suratkhabar, dlm iklan-iklan dia mesti gambar tgh pegang henset, jadi tiba-tiba najib punyalah capub, amik gamba masa obama call dia kunun, ada pulak org tunggu dgn kamera, tau-tau je, tibe-tibe nampak mcm tabib yahya ni la pulak, ayat bawah sekali ada link

ashraflatif said...

aku ingat aku aje ingat dia capab hahaha

Amermeftah said...

hahahah, sebab keesokannya dia capub lagi dengan senam seni, dah nak jadi mcm pak lah ke? dan lusa atau tulat, senam seni lagi...

neo said...

Terbaik.

Itu urut pakai C4, sekali urut, lenguh2 dan otot2 semua hilang.

Tak puas urut, boleh suruk bik mama pijak2.

mcm ni lah said...

masyaallah,.. saya anak kepada allahyarham tabib haji yahya,.. tak baik anda mempersendakan allahyarham ayah saya macam ni,..

mcm ni lah said...

sudah2 lah buat perkara2 bodoh,.. kalau bapak kau aku buat macam ni dah tentu kau marah kan ?,. lagi pulak kalau setelah bapak kau dah meninggal pastu ada lagi pihak yang tak berakal macam kau ni buat perkara tak senonoh mcm ni,.. aku print screen entry ni,. dan akan buat laporan polis,...

Anonymous said...

salam..sy juga anak kpd arwah tabib yahya..ape motif korg bt cmni..kalau xsuke najib sekali pn xperlu la nk mempersenda org yg dah meninggal dunia iaitu bapa kami sendiri..sgt sinis..perkara ni kami pandang serius..bkn bahan gurauan..jmp kami di court..salam

maria yahya said...

Al-fatehah utk abah, en blogger sy juga ank kepada arwah..mintak jasa baik encik untuk tidak menggunakan arwah abah sya sebagai gurauan..

ajai n june mebi blogger nie x sengaja kot